Steun ons

Steun het International Chamber Music Festival Wassenaar met een donatie of schenking.

Wij stellen uw financiële ondersteuning van het festival zeer op prijs.  Daarmee stelt u het festival in staat om het hoge niveau van het programma te continueren.

Eenmalige of jaarlijkse bijdrage

Met onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig een eenmalige of jaarlijkse bijdrage toezeggen aan de organisatie. Kies uit de volgende opties, of vul uw eigen bedrag naar keuze in.

Vriend € 50–100

Wij houden u regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en u krijgt voorrang bij het bestellen van de toegangskaarten voor de concerten.

Donateur € 150–250

U heeft dezelfde voordelen als de Vrienden en u krijgt eveneens een uitnodiging voor een besloten bijeenkomst voorafgaand aan het festival. Ook bieden wij u 1 vrijkaart voor een elk jaar nader aan te geven concert.

Patron € 500–1.000

U ontvangt dezelfde voordelen als de Vrienden en u krijgt 2 vrijkaarten voor een elk jaar nader aan te geven concert. Gedurende het jaar zult u tevens uitgenodigd worden voor een speciale muzikale soirée met violiste Irina Simon-Renes.

Periodieke schenkingen (minimaal 5 jaar)

ICMF is een culturele ANBI. Dit maakt een gift financieel extra aantrekkelijk. Bij een jaarlijkse gift gedurende minimaal 5 jaar is uw donatie aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

Download de Overeenkomst Periodieke gift in geld op de website van de belastingdienst en mail deze naar treasurer@chambermusicfestival-wassenaar.nl.

Zakelijk steunen

Mocht u als bedrijf geïnteresseerd zijn ons initiatief met een grotere bijdrage te ondersteunen, dan kunt u dit doen door persoonlijk contact met ons op te nemen via treasurer@chambermusicfestival-wassenaar.nl.

Donatieformulier

Eenmalige of jaarlijkse donatie zonder verplichting tot verlenging. 

Bedrag