Praktische informatie

Alles over het kopen van tickets en andere informatie rondom het festival.

Tickets voor de concerten

Klik op de desbetreffende pagina op de knop ‘koop tickets’. U wordt dan doorverwezen naar onze Eventix ticketshop. Of klik op deze link om tickets te bestellen voor een of meer concerten.
U ontvangt uw tickets na betaling per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres.

Het ruilen van tickets is helaas niet mogelijk. Ook verlenen wij geen restitutie – behalve bij een force majeur zoals een pandemie. Indien u uw kaarten niet kunt gebruiken, vragen wij u iemand anders hiermee te verblijden.

Ook kunt u optioneel een verzekering (Upgraded Refunded Terms) afsluiten bij onze ticketprovider Eventix voor volledige terugbetaling onder voorwaarden. Deze optie wordt u aangeboden tijdens het bestelproces en is niet verplicht.

Voor vragen over uw tickets kunt u ook contact opnemen met tickets@chambermusicfestival-wassenaar.nl

Patronen en Donateurs hebben jaarlijks recht op 2 respectievelijk 1 vrijkaart(en) voor het concert in de Dorpskerk op 17 juni. Indien u daarvan gebruik wilt maken kunt u de door ons verstrekte actiecode invullen tijdens het bestelproces.

U kunt helaas niet zelf uw stoelen kiezen. Voor aanvang van het concert wordt een plek u toegewezen door één van de medewerkers. Als u met meer dan 2 personen bent, zal geprobeerd worden u bij elkaar te zetten. 

Heeft u uw tickets niet ontvangen? Dan is het mogelijk dat de e-mail met uw tickets in de spambox van uw mailprogramma terechtgekomen is.
Kunt u deze niet meer vinden? Ga dan naar deze link en vul hier de betaalomschrijving in die staat vermeld op uw bankafschrijving van uw ticketbetaling. U kunt hiermee opnieuw uw tickets downloaden.

Voor vragen over uw tickets kunt u ook contact opnemen met tickets@chambermusicfestival-wassenaar.nl

Rondom het concert

U kunt uw kaarten printen of op uw mobiele telefoon aan de ingang van de zaal tonen.
Problemen met uitprinten of tonen op uw telefoon: mail met tickets@chambermusicfestival-wassenaar.nl om uw tickets op naam voor u klaar te laten leggen bij aanvang van het concert.

vrijdag 20 mei 2022 – 18:00 uur:

Museum Voorlinden Buurtweg 90, 2244 AG Wassenaar
route

zaterdag 21 mei 2022 – 20:00 uur:

Dorpskerk Wassenaar Plein 3, 2242 KB Wassenaar
Route

zondag 22 mei 2022 – 11:15 uur:

Kasteel de Wittenburg Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV Wassenaar
route

Wij stellen het zeer op prijs dat u op tijd aanwezig bent voor het concert. De aanvangstijd van het concert staat vermeld op uw ticket en op deze website.

Overige informatie

Wij stellen uw financiële ondersteuning van het International Chamber Music Festival zeer op prijs.  Daarmee stelt u het festival in staat om het hoge niveau van het programma te continueren.

U kun schenken of doneren met het donatieformulier op deze website of overmaken op rekening: NL08 ABNA 0424 7264 59 t.n.v. stichting International Chamber Music Festival. De stichting heeft een culturele ANBI-status. Dat betekent dat een schenking aan het festival aftrekbaar is.

Meer informatie vindt u bij steun ons.

Het International Chamber Music Festival Wassenaar is een culturele ANBI. Dit maakt een gift financieel extra aantrekkelijk. Bij een jaarlijkse gift gedurende minimaal 5 jaar is uw donatie aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons via e-mail:  tickets@chambermusicfestival-wassenaar.nl. Wij helpen u graag verder.